Ψυχολογία για Όλους

Χώρος Ψυχοθεραπείας & Προσωπικής Εξέλιξης

Σ

Βιωματικά Σεμινάρια & Ψυχοεκπαιδευτικά Προγράμματα

Τα Βιωματικά Σεμινάρια και τα Ψυχο-εκπαιδευτικά Προγράμματα που διεξάγονται στο χώρο μας έχουν ταυτόχρονα Εκπαιδευτικό και Ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα:

 

Βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις των κλάδων της Ψυχολογίας, της Ψυχοθεραπείας και των Νευροεπιστημών.

Έχουν στόχο να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τον εαυτό τους, να καλλιεργήσουν δεξιότητες κοινωνικής και συναισθηματικής νοημοσύνης και να αντλήσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο μιας ολιγομελούς υποστηρικτικής ομάδας, μέσα από θεωρητικό υλικό και βιωματικές ασκήσεις, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες :  

- Να αυξήσουν την αυτο-επίγνωσή τους, αναγνωρίζοντας και παρατηρώντας πώς λειτουργούν σε σχέση με το θέμα που εξετάζουμε. 

- Να αναθεωρήσουν μη βοηθητικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς. 

- Να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα ζητήματα που τους απασχολούν.


Π

Προσέγγιση & Τεχνικές

Η προσέγγισή μας είναι συνθετική και υιοθετούμε τεχνικές με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα από διαφορετικές σχολές ψυχοθεραπείας, που αξιοποιούν όλα τα επίπεδα των ψυχολογικών λειτουργιών του ατόμου (συνειδητό, υποσυνείδητο, αντίληψης και σκέψης, συναισθηματικό, διαπροσωπικό, συμπεριφοράς). 


Εισηγήτριες - Συντονίστριες : Άννα Μαρία Κορομπίλια (Κλινική Ψυχολόγος , Θεραπεύτρια Οικογένειας) & Βασιλική Μπουλντούμη (Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια).


Τα Βιωματικά Σεμινάρια και τα Ψυχο-εκπαιδευτικά Προγράμματα διεξάγονται σε διάφορες ημερομηνίες καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες: 

α) Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2108985895 ή στείλτε μας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

β) Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το σεμινάριο στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε, την οποία θα βρείτε στη σελίδα σεμιναρίου ή πατώντας το παραπάνω κουμπί "εκδήλωση ενδιαφέροντος".

γ) Γραφτείτε στο Newsletter στο τέλος της σελίδας, για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τα σεμινάριά μας.

σ

Σεμινάρια

ν

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για νέα άρθρα, βίντεο & σεμινάρια.

Ε

Έχετε κάποια ερώτηση ;